Снимка Hadi Abyar, уикипедияГолемият въпрос - остава ли Зинедин Зидан на Бернабеу

...
Снимка Hadi Abyar, уикипедияГолемият въпрос - остава ли Зинедин Зидан на Бернабеу
Коментари Харесай

Зинедин Зидан напусна Реал

Снимка Hadi Abyar, уикипедия

Големият въпрос - остава ли Зинедин Зидан на " Бернабеу " или напуща, получи своят отговор. Европейският исполин Реал Мадрид към този момент публично е без ментор, откакто договорът на Зинедин Зидан беше преустановен. От клуба удостоверяват информациите, че това става по избор на самия французин. Тази заран той е посетил базата, с цел да се сбогува с хората там.

Бившият халф си потегля по своя воля от “Сантиаго Бернабеу ” за трети път. През 2006 година той го стори като футболист, като тогава взе решение да приключи кариерата си. След това Зидан се завърна като треньор, само че през 2018 година напусна, откакто беше спечелил три следващи купи в Шампионската лига. Тогава той изясни, че повече нямал мотивация да води тим, с който е постигнал всичко. Още през идващия сезон обаче президентът Флорентино Перес го убеди още веднъж да седне на пейката на “лос бланкос ”. При втория си интервал като ментор Зизу завоюва единствено една купа на Ла Лига - през 2020 година, и една Суперкупа на Испания - 2020 година

До през днешния ден се смяташе, че международният първенец ще поеме Ювентус, а на “Бернабеу ” вместо него ще пристигна Масимилиано Алегри. В последните часове обаче се появи информация, че Алегри се завръща отпред на “бианконерите ”, написа Sportal.bg. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР